tisdag 14 februari 2012

Alla♥dag


När jag var på Tivoli i Köpenhamn strax före jul hittade jag det här fina ♥trädet. Jag tycker det passar så bra i dag när det är alla♥dag. Hoppas ni får en riktigt ♥dag. 

8 kommentarer:

 1. Hejsan! Vad kul att du har börjat blogga, det är ett roligt sätt att dela med sig av sitt intresse och sina tankar. En liten fråga bara , hade det inte varit lika bra, om inte bättre, att döpa bloggen till "Majas mejeri" tex? Det finns ju faktiskt en burk i Anita Nylunds serie "vår lilla stad" som heter så! Apropå din header.. Samt att min blogg redan heter Majas skafferi sedan oktober 2008. Kände bara att jag ville fråga dig detta, när det var en bekant som hade googlat på min blogg och hittade din. Namnbyte eller ej, lycka till med bloggandet!

  SvaraRadera
 2. Det är jättekul att blogga och dela med sig. Jag har funderat på att börja blogga under en längre tid och min tanke har alltid varit att min blogg ska heta Majas Skafferi. Självklart känner jag till Anita Nylunds ser "Vår lilla stad", jag är samlare av den serien. Jag tycker att en blogg med namnet Majas mejeri skulle låta konstigt för mig, så nått namnbyte har jag inte tänkt mig. Lycka till med bloggandet du med!

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Nej, byt inte namn. Då hittar jag ju dig inte!!! Råkade hamna på fel blogg för en stund sedan, men nu är din sparad som Favorit.
  Den andra Maja får väl byta på sin om hon inte vill sammankopplas med din.
  /Lina B

  SvaraRadera
 5. Tivolis julmarknad var verkligen magiskt!
  Håll kvar ditt namn, Maja; det är ju väl inarbetat sedan länge, fast du inte bloggat.
  Kram
  /*

  SvaraRadera
 6. Nä, nått namnbyte blir det inte så ni behöver inte va rädda att missa nått.

  SvaraRadera