söndag 25 mars 2012

Äntligen en ny jobbintervju

Jag vet inte hur många jobb jag har sökt vid det här laget men det måste vara runt 100 st vid det här laget.
Jag söker allt som kan vara det minsta intressant men jag får nästan alltid svaret; "Tack för dit intresse men tjänsten är nu tillsatt av nån annan".
Det känns ju inte bättre för att arbetsförmedlingen säger att jag gör allting rätt och att jag ska vad glad för att jag har få varit på två intervjuer i alla fall. Nått fel måste jag ju göra eftersom jag inte har nått jobb, tänker jag.
Jag försökte hålla mig sysselsatt så att jag inte skulle deppa ihop alldeles, så jag bakade, lagade mat och pysslade men det tröttnade jag på efter nåra veckor. Så jag tappade sugen i alla fall och bara låg på soffan och deppade och kände mig värdelös. "Vad är det för fel på mig när ingen vill ha mig, jag är helt värdelös", låg jag där och tänkte. Efter att ha legat där i ganska många dar så fick jag ta och bryta mönstret och sticka iväg nåra dagar och tänka på annat och ladda batterierna och det gjorde susen. När jag kom hem hade jag ny energi och kunde ta tag i jobbsökandet igen och den här gången fick jag napp ganska fort.
Jag sökte ett jobb som är helt perfekt för mig, det är ett jobb som jag kan i sömnen till och med. Jag sökte på tisdag kväll, på onsdag ringde dom och gjorde en telefonintervju och på torsdag ringde dom och undrade om jag kan komma ner på en intervju. Själv klart sa jag och sprang ner på arbetsförmedlingen och fick en resa till Malmö bokad. Jag åker tåg ner jättetidigt på måndag morgon, det tar elva timmar och med byte i Stockholm. Sen har jag intervjun med rekryteringsbolaget på tisdag förmiddag och med själva företaget på tisdag eftermiddag. Jag är så peppad och lite nervös, men vad ska jag ha på mig på intervjun? Jag har testat flera alternativ och min syster var här i går och var smakråd så nu har jag två alternativ som jag har packat ner.
Å gud, vad jag hoppas på det här jobbet. Håll tummarna att jag får det!  

2 kommentarer:

  1. Vi är så många som håller tummarna att det går bra för att det MÅSTE funka + att du blir jättefin!

    SvaraRadera
  2. Det är bra att så många håller tummarna, hoppas det funkar!

    SvaraRadera