tisdag 27 mars 2012

Jobbintervju

I dag har det varit en hektisk dag. Klev upp redan klockan sex för att hinna göra mig i ordning och äta en stadig frukost innan jag fort till Malmö på jobbintervju.
Mamma och pappa skjutsade mig dit och passade på att få en dag i storstaden.
Klockan nio träffade jag en jättetrevlig tjej på rekryteringsbolaget som tycker att jag skulle passa helt perfekt för jobbet och som gav mig lite bra tips inför intervjun med själva företaget som jag sökt jobbet på.
Efter den första intervjun fick jag mig en runda på stan och sen bjöd jag mina föräldrar på en god lunch.
Klockan ett träffade jag företaget som jag sökt tjänsten hos och dom verkade väldigt intresserade av mig och skulle prata ihop sig under eftermiddagen och sedan höra av sig om dom vill träffa mig igen i morgon.
På vägen hem ringde dom och vill att jag kommer tillbaka i morgon på en ytterligare intervju och få träffa lite mera folk.
Jag trodde att jag skulle få en skön och ledig dag i morgon innan jag sak åka den extrem långa och jobbiga resan hem på torsdag, men det är ju jätte bra om dom vill träffa mig igen och att jag kan ha en större chans att få jobbet.
Det är underbar fint och soligt väder, 21 grader varmt var det när vi kom tillbaka till Österlen så jag har fått en jätteskön kväll i solen.

2 kommentarer:

  1. Underbart Maja; du ska se att det går hela vägen!

    SvaraRadera
  2. Hoppas på det. Dagens intervju gick oxå jättebra!

    SvaraRadera