måndag 26 mars 2012

Världens längsta tågresa


I morrse klev jag upp klockan fyra för att hinna med tåget till Stockholm som gick tjugo i sex förbyte vidare till Malmö.
Jag ska ju på jobbintervju imorgon och fick därför en resa med tåg ner betald av arbetsförmedlingen, men man kan ju undra varför jag inte fick flyga när jag ska åka 120 mil. Det spelar väl ingen roll för dom när man får ersättning för resor upp till 2 500 kr men så är det bara man får åka tåg hur långt det än är.
Jag har dunkat med tåget i elva timmar och när jag nästan var framme fick dom elfel i första klass, så vi blev stående i ca fyrtiofem minuter mitt i ingenstans men som tur va kunde vi åka vidare.
Det kändes som väldens längsta tågresa.
Jag hoppade av i Lund där min snälla pappa stod och väntade. Jag ska bo hos dom nu när jag är ner och jag åker inte hem förens på torsdag och då får jag göra samma långa resa igen och det ser jag inte fram emot för det var väldigt jobbigt.
I morron gäller det, då ska jag på jobbintervju klockan nio med rekryteringsbolaget och går det bra kommer jag att få en intervju med företaget som eventuellt vill anställa mig, så håll tummarna att det går bra.


2 kommentarer:

  1. Här hålls både tummar o tår. Må dina kamelers pucklar alltid vara välfyllda!

    SvaraRadera